Skip to main content

Od 1. března 2021 otvíráme nové stacionární odběrové místo antigenního testování na Covid-19 přímo v centru Liberce.

Naše odběrové místo najdete v Liberci na adrese Palachova 504/7 – budova Lidušky naproti zastávce MHD Šaldovo Náměstí u OC Plaza a je dostupné 7 dní v týdnu.

PŘEJDĚTE NA NAŠE NOVÉ STRÁNKY ANTIGENNÍHO TESTOVACÍHO CENTRA V LIBERCI KLIKNUTÍM ZDE www.covidtestliberec.cz

Pro testování je nutné provést ONLINE REZERVACE TERMÍNU ZDE.

Odběrové místo se nachází mimo hlavní budovu v samostatném objektu na dvoře ze zadní strany a je přístupné pouze přes soukromé (uzavřené) parkoviště za závorou, viz mapka níže bez možnosti vjezdu automobilem.

Antigenní testování je k dispozici pro zájemce, kteří jsou přihlášení ke zdravotnímu pojištění v ČR a to zdarma každé 3 dny.

Oznámení o výsledcích testu jsou zasílána prostřednictvím SMS do 1 hodin od provedení testu a není tak nutné na odběrovém místě čekat na výsledek. V případě, že zadáte špatné telefonní číslo a výsledek testu neobdržíte, je možné zaslat požadavek na dohledání výsledu na testovani@cck-liberec.cz.

Pokud potřebujete vystavit písemné potvrzení (certifikát) o negativním výsledku, hlaste tento svůj požadavek u registračního okénka před odběrem. Potvrzení vám bude zasláno elektronicky na uvedený e-mail v průběhu dne.

Objednáním testování potvrzujete, že splňujete podmínky pro možné realizování antigenního odběru viz Mimořádné opatření MZČR.

Samoplátci mohou platit na místě bezkontaktně platební kartou. Cena pro samoplátce činí 350,-Kč.Na testování je nutné se objednat. Bez objednání nebude odběr proveden.Upozorňujeme, že objednací čas je pouze orientační a může dojít k časovým prodlevám.